B E A T R I C E

jag begär ingenting, men jag vill ha allt

PANIK

Kategori: Grubblande

MediePANIK!
Dagens ungdomar  växer upp i ett samhälle där våld och brottslighet är ett faktum och en vardag!
Men den överdrivna bild som ges i dagens massmedier är skrämande, och felaktig. Den ger en mindre plats för analyser och nyarnser att ta plats i media, den visar helt enkelt  felaktig fakta!?
      Spänning, mystiken och dramatiken som är förknippad med brott ger den perfekta aldernalinkicken för den personen som antagligen är en människa som har haft det tufft i sitt liv!

Som alla säkert redan vet kallas Media för den Tredje Statsmakten, och under  1990-talet ges det en ny bild av vårt samhälle. Ett våldsamhälle där framtidstronen tycks vara utplånad!? Förändringen, strängare straff.

Det talas mycket om invandring och såkallade ”blattar” på mitt plugg, hur dem gör vårt samhälle mycket mer kriminellt än vad det redan är. För det första verkar svennebannanerna glömt att de flesta invandrare blir svenska medborgare tillslut = en del av oss.  Eller som anagina.blogg.se säger, ” antingen är man invandrare,  eller så är man infödd svensk med utlänsk bakgrund. ” 
    Alla är en del av samhället, ras-indelning måste få ett slut!

Man berättar inte att det är en klassfråga, att det är en fattigdomsfråga. Man talar om invandrare som en problemgrupp, utan att berätta att det handlar om att vi skapat oss en såkallad ny underklass, med alla det problem som de för med sig.

   I stället talar man om gängbråk och om en galopperande brottslighet som sprider sig i samhället?!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: