B E A T R I C E

jag begär ingenting, men jag vill ha allt

nyklippt (;

Kategori: Allmänna ting

Nu har jag klippt mig kära vänner, det blev självklart super bra!(y) nu ska jag packa idrottskläderna till imorgon, hah vi ska nog spela basket eller något sånt eller, pure FYSTRÄNING.. kanske? vad vet jag (;

Jag är dödsorolig, men det är okej (:

Nu orkar jag inte texta mer idag fan, haha ni får ha de bäst!

PUSS

ett litet tag sen (;

Kategori: Allmänna ting

godageens! (;

I lördes kom vi (Jag&tamer) överens om att åka ut i skogen och grilla med familjen. Det blev ganska mycket minnen som det pratades om, men vi spela även kubb! Hah Jag,Baby och pappa vann hela två gånger, fick en kubbpinne på mitt redan ömmmma smalben!! Underbart kul i vilket fall som helst!
När vi var där ute i skogen bestämde jag mig även för att övningsköra det gick inte så värst bra, men sen när baby gick ur bilen gick det svinbra! (y) heh

När vi kom hem började jag och baby baka käleksmums, och guud vad muums det blev! Vi såg Alpha Dog, fruktansvärt bra film, jag hade gråtit om jag inte skulle ha lekt tuff inför älskling! hah (a)

Gårdagen var en ren vilodag, och vi beställde kebaabpizza och kollade på I'ts complicated! (y) Hah, inga dirty details finner ni här inte, så det var allt jag har och berätta! hah, juuste jag vaknade av att baby verkligen stirrade på mig! skithemskt ju ):

Idag, har det varit en sjuk dag men en bra dag! Imorse när jag skulle cykla till stationen sprang en rottweiler mot mig, då blev man ju inte liiite rädd! Han ville bara leka som tur var, men ändå! :S jävla hundägare, helt allvarligt vissa är faktiskt rädda för hundar och det är något de borde acc! inte för att jag är de, men jag kan ju tänka mig..

i skolan fick vi reda på trevliga saker bland annat har vi fått ett mail:

GRILLNING TISDAGEN DEN 8/6
Hej!
Nu är dags för bra väder och trevlig samvaro över en kolbädd. Hopp och skutt med mys räknar vi med. Oömma kläder och glatt humör. Egen dricka tar ni med! Vi serverar korv och hamburgare, även vegetariska. 
Vi träffas på plan 5 kl. 09.30 tisdagen den 8 juni för att gemensamt ta oss till Ystad Saltsjöbad.

Hälsningar Joanna, Hanna, Malin, Monica, Jan, Mats och Peter

Hah, och vet ni va! Lilla Bea fick MVG på naturkunskapsprovet, och MVG i hela kursen för den delen! (Y)

älskad och saknad.

Kategori: Allmänna ting

    


Idag, för ett år sedan. Stod jag och höll i din hand för sista gången.
Jag älskar och saknar dig farbror

nya skor, igen..

Kategori: Allmänna ting

är hemma nu, åt på wookkitchen med baby! asgott! (a) köpte lite små saker och ett par lite slarvskor till tosselilla den 6:te juni (; haha!!!

Men nu ska jag och baby mysa med film och godis!


PUSS

usch!

Kategori: Allmänna ting

har extramatte nu, det går ändå bra och jag förstår.. för en gångs skull!
jag tror det blir att ta bussen hem halv 11 för jag vill inte vara här idag.. Ska till Lund och tärffa baby vi ska till novalund och shoppa lite eller jag ska.. han ska bara med och kolla på studentpresent! (: Sen ska vi nog träffa Kevin, ja det blir säkert jättebra (y)

nu måste jag tillbaka till läroboken (;(;(;(;
Hah, PUSSHEJ

vart tog han vägen!?

Kategori: Allmänna ting


Jag blev så himla chockad när jag såg på dessa bilder, trodde först han led av någon sjukdom.. men det visar sig att han tar sin nya filmroll på största allvar, här har ni 50cent ._.jag dör...jag gilla den förra mer, han går nog upp de där kilona när filmen är klar!
hoppas vi (a)

sol och jordgubbar

Kategori: Allmänna ting

kom nyss in från en grön gräsmatta med härligt solsken! sitter i Jossäs skinnpaj, känns bra (y)

nu börjar vår engelska snart! det är inte så kul, JUUSTE nu ska jag snart gå och lura H&M..
Tamer, baby bet i min tröja så den gick sönder så nu ska jag lura dem och få tillbaka pengarna smart va!? (;

btw: Mirja tycker att jag ser ut som en assistent, för jag får trycka jättehårt på tangenterna för det har hänt något sorgligt med dem ): haha!

juste, vi fick jordgubbar av vår mentor det var mysigt (a)hör av mig sen, PUSS NU !

attans..

Kategori: Allmänna ting

Ja, som ni kanske märkt har inte hela dagen erbjudit det bästa! Varit lite ledsen och så, för vad orkar jag inte ens prata om. Hoppas den kvällen erbjuder något trevligt iaf, någon fest eller så (: 

Idag fick jag tillbaka nationella, jag hade IG som väntat men jag behöver bara göra två delmoment och nästa prov är redan nästa fredag så det blir till att ligga i med geometrin och funktioner! hoppas det går vägen (: För övrigt så har jag pluggat en del på de kommande naturkunskaps provet som vi har imorgon! Juste! fick sovmorgon imorgon, så jag kan gå upp halv åtta! (; 

Imorgon blir den nog att luncha med Rabi, blir nog bra! (: om inte får vi ta ett telesnack och prata där istället. 

så ni vet sitter jag i min säng och bloggar, känner mig riktigt awesome!
Nu ska jag ringa min pojkvän, och skälla lite (a) nemen.. ja

PUSS OCH GODNATT


ego vare här..

ingen rubrik behövs!

Kategori: Allmänna ting


låt mig bara säga två ord
: skjut mig.

vinnare!

Kategori: Allmänna ting

Sholulu (:

Utedagen var fruktavsvärt kul tyckte jag i alla fall! Jag fick en hälig spark på mitt redan ömma smalben, nära man grina lite där faktiskt.. Man har även lite brännmärke i händerna efter dragkampen, volleybollen! Gud jag kan serva bra om jag verkligen vill!? Vi hade även stafett, det var fruktansvärt kul att se på! Jag fick bära Filip på ryggen, ha en boll mellan benen medan jag skulle "springa" hah! Jag tog vårt lag till segern kändes superbra! jag fick även vara med i  "dataphilips" lag, checka hans blogg de är sjuka klipp haha XD.. Han fejkar allt, så för er torrbollar., checka inte! xD Hah

När jag kom hem sola jag och jag blev lite röd faktiskt, gör inget! (: MenMen, när jag kom hem duschade jag och smeta in hela kroppen i LdB, kändes skönt och rent! annars luktar man ju bara bränd råtta!? Hah Nu har jag skrivit färdig min intervju och är nästan klar med min uppsatts om kronofogden, klarar jag denna uppgiften bra så sa min lärare att det kommer lysa ett fint MVG i slutbetygen! GILLAS !

we'll back to business!
studmusik?nej. Bramusik?ja.ombytt och klar!

Kategori: Allmänna ting

Hej allesammans!

imorse ringde jag och väckte baby! Han är så söt när han är nyvaken!(A)(L) i vilket fall som helst coachen stod och babblade i en timme om motivering,visoner och drömmar.. Helt okej bättre än att få fler läxor så, (: efter det fortsatte jag med graf och kortet som jag ska göra till Rabi. you know (;

Åt nyss tonfisksallad men töserna, helt roligt för det var typ bara jag som tyckte om svampen som var i.. så min tonfisksallad blev svampsallad eller något!? jag tyckte det var nomnom! Nu om strax om nån minut ska tvåorna hämta upp oss för en tre timmars lektion som vi ska ha i sandskogen, det blåser som bara den + att det är nära havet så det kommer nog bli kallt! - BEA DU FÅR RÖRA PÅ FLÄSKET EXTRA MYCKET! abbsoolut.. Hah

här får ni en bild på kortet sålänge..


 
Jag har ju hunnit skriva ett litet inlägg här ja, seedär! hihi (a)

Jag hör av mig senare, PUSS

lite tungt (:

Kategori: Allmänna ting

naturkunskapen var fruktansvärt seg idag, det känns som att det bara går motvals istället för fram. Efter lunchen hade vi matte men som vanligt plugga vi inte för vi har ingen lärare..Efter de fick vi en hemuppgift som ska betygsätta vår ekonomidel i samhället. Jag ska skriva om kronofogden (:

har försökt att plugga på naturen ni ikväll men det har inte gått något vidare.. Imorgon kommer en jobbcoach till vår skola, ): orka.. sen är det dags för att ha idrottsdag i tre timmar som våra 2:or har fixat (y) hoppas det blir bra.

nu ska man väl gå och dra något gammalt över sig (:  HEHE

PUSSHEJ

Hah, jag pluggar inlägg kommer sen!

Kategori: Allmänna ting

måndag morron!!

Kategori: Allmänna ting

Godmorgon foxs!

Vi börjar svenskan om nån minut men jag ska arbeta med naturkunskapen för vi har prov på torsdag! ( oh juste vi ska ju prata om filmen.. skit i de! Snart är det sommarlov!(Y)

BYE !

söndag ftw...

Kategori: Allmänna ting

lördag

efter grillningen klippte faktiskt Bea gräsmatten, Tamer försökte men han var ganska kass så jag tog över igen (: hah, då gick han in och kolla beats. Efter jag var färdig spela vi en runda kubb med några från min tjocka slääkt!
Och juste! Jag heter egentligen Beatrice Baké, men detta mina vänner är bara hörsägelser från de äldre människor som engång levde med min gammelmorfar som faktiskt var en tattare.. Ja, faktiskt är jag Zigenare låångt bak i mitt släkte. Jag skulle så gärna vilja vetat mer men tyvärr, var detta en skamförelse för mina gammelmorfärldrar förde otukt innan giftemål därför har min histora tystats ner. synd!

Tillbaka till lördagkväll! Jag och älskling begav oss sedan ut för att gå en runda. Vi gick på kärleks stigen och myste, + världens sommarkväll! Underbart ♥  Vi gjorde indiangodis och såg på Man on fire! (Y)

söndag

gick upp vid kl elva, käkade frukost och duschade såklart! vi har varit lite sociala med mamma och spelat wii, samt kort!! <.< mEN bara en runda (a) hih, vi kolla på Djungel George! och nu har verkligen jag och baby pumpat sönder vår låt som vi nämligen bestämt att det är! Asgullig ju, hah! <-- kommer längre ner i inlägget!
Vi käkade god middag, myste och sen var det dags för att bege sig till stationen!

Nu är han hemma ): och jag är hemma ): imorgon är det skola ): men nästa helg ska jag och baby shoppa (:

men nu ska jag talka fon med baby, hörs imon!!

PUSS


bara för att jag och baby är så töntiga <3

nyduschad, en kycklingburgare? jatack!

Kategori: Allmänna ting

Hah, Hejsansvejsan på er!

Igår övningskörde jag en runda, för att sedan sticka och handla.. Juste min pojkvän kom också(a) så fick han åka lite bil när mästerBea körde stor bil.. HAH, jag var jättenervös i början men sen så gick det över och jag tacklas fint med kopplingen nu (Y) dessutom körde jag ca 50 m på en stor väg.. läskigt!? 

När baby och jag kom hem mös vi, spela kort, och gick och la oss relativt god tid för jag var riktigt trött efter att ha börjat kl 8 två dagar i rad! Herrejissenes (y)

Idag har jag och baby spelat kort, spelat wii

Hej detta är tamer! här är den riktiga sanningen, baby säger spelat kort wiii men egentligen menar hon spelat kort buuuuu , och det med övningskörningen okej de gick bra sen, men fotfarande har hon svårt att INTE titta på växelspaken när hon växlar. Juuste jag skrattade och hånade lilla beatrice, och nu nu nu nu broor NUUU BRE ska vi grilla hamburgare, e de okej för er readers? e de ? e de ? well i don't give a fuck vad ni tycker CUZ I'M 2PAC LOOK AT ME HA-HA-HA-HA-HA

jaa.

Peace

åska på en fredag!

Kategori: Allmänna ting

Daagens!

Idag har vi haft nationella i matte, del 2 ! fruktansvärt gick det för min del! haha:P Men men, efter de hade vi i princip inga lektioner. + Min huvudinriktningsval text-och kommunikation har blivit inställd,
på grund att att de var för få som sökte.. 
Jag & Filip.. Hah, whatever! så nu har jag val Graf <-- (y) webbdesign och sådant (;

Hm, när klockan var 11 stack jag och söte Jossä ner i Ystadcity för att minishoppa, jag inskaffa ett par söta nitörhänge. Medan min nitdrottning Jossä hitta en del saker som hon brukar göra! Efter de gick vi till älskade Koppen och tog oss en syrlig rabarberpaj med vaniljkräm! nomnom")åkte sedan hem kl 13.30 och då började vädert vända, vi har ju haft otroligt kvavt här i skåne, och för en timme sedan var det fullt åskväder här, det åska i ca 1h och 30 minuter! helt otroligt, jag är liksom lite rädd.. /: MENMEN!
jag som skulle ta mig en ljuvlig powernap! ):

det är lundakarnevalen, men vem orkar i detta väder?

vi hörs senare, fuck ya'lllll!

PEACE

nannedags väldigt snart

Kategori: Allmänna ting

Sholulu!

Jag var med Frida och ja vi bakade, men faila.. hah, men sen gjorde vi hemgjorda
 panpizzor dem blev så jävla bra (Y)

nu blire antagligen läggdags snart för imorgon ska vi ha nationella, som
jag egentligen struntar i men vill ändå vara relativt pigg (:

Pratar med Tamer, men han sjunger&kollar på tv.. 
såja :P  

PUSS

busfrön!

Kategori: Allmänna ting

Hej gott folk!

just nu har jag engelska men jag håller på med grafen, alltså kortet som jag ska försöka göra till Rabi!
Jag har lyckats med en stundentmössa och en groda, hade tänkt skriva ngt som " hoppfull framtiden" eller något, you know grodan hoppar.. ja :P hah INTE FÄRDIG ÄNNU!

Tar bussen 14.30 och beger mig hem till Frida, det kommer bli superbra! (y)

PussHEJ


min mössa & groda på illustrator (; hhaaandgjort, haah! kasst :P

gokväller

Kategori: Allmänna ting

Sholulu(:

Jag har färgat mitt hår, samma vanliga färg - honeyblond (;

Nu ska jag faktiskt ta och röja lite i mitt rum tror jag, det behövs!
hah, så jag uppdaterar lite mer imorgon, varit en lång dag och
Bäabus är trött som få! haha (;

GONATTPUSS


allt eller inget

sho bre, peace maan.

Kategori: Allmänna ting

orienteringen gick super bra, + det kröp en fästing på mig! o:
åkte moppe tillbaka och käkade pasta till lunch med Jossä (:
nu ska vi ha Mdk (mediekunskap) som jag förövrigt redan fått ( skryyt ) mvg i (;

nej men,

 PUSSHAJ

~ nada va a pasar

Kategori: Allmänna ting

Efter lektionen med superSofia, började jag med ett studentkort som jag tänk ge Rabi..Kanske!
Idag på idrotten fick jag Mansours härliga smalben mot mitt. Man kan ju säga att jag är en aning svullen fast det har blivit bättre, + att nu har det börjat bli blått! (: Perfekt nu när man ska orientera med Jossä imorgon.

När jag kom hem, gick jag och beställde babys present, dyr i drift kan jag bara säga <3
Hemma i trädgården tog jag på mig min nya bikini och la mig för att steka i en timma, toppen! Mamma höll mig sällskap och vi pratade mycket, allt mellan himmel och jord! Baby textade såklart, och även min katt ville solbada med mig (;

Nu senare ikväll har jag övningskört, det gick bra såklart! Men, mitt ben gjorde jätteont så jag fick sluta efter en 30 minuter. Nu ska jag packa inför imorgons äventyr, och gör mig färdig för sängen!

PUSS

världens sötaste ungjävel

Kategori: Allmänna ting

gomorra (:

Kategori: Allmänna ting

Medan alla sörjer Dio, sitter jag här och inte fattar ingenting.. typ? synd och skam ju, menmen.
Därför passar jag på och säga "stöjd cancerfonder"! Många i min familj har avlidit av just cancer och när jag blir äldre kommer jag vara en av alla som sjänker!

now, back to business with Sofia! (:

ett gott skratt (:

Kategori: Allmänna ting

07.30 - 16.30

Kategori: Allmänna ting

som ni kanske förstått började min dag halv åtta, jag gick piggt upp och duschade/fixa mig och begav mig sedan till stationen. Jag pysslade med instuderingsfrågorna till naturkunskapsprovet som vi ska ha den 27, det är om hela ekosystemet och om massa kretslopp o.s.v. 

Efter jag och finJossä käkat lunch begav vi oss till estetarna, och skippade matten i en timme.. Fyskäms:(
btw- svär på gud, Guzz luktade bränd råtta (; hah, true
 
nästa lektion var samhälle, och då såg vi en dokumentär om en delstat i afrika..Så jävla sorgligt, men som på alla andra samhällslektioner somnade jag nån minut..

15.30 tog jag bussen hem, och gick till min frisör för att omboka en liten tid, mm (: efter det begav jag mig för att kolla på älsklings present, oherregud så fint de paret var! Jag blir lite fattig men det är de fan värt!

Hm, nu håller jag på att laga lite middag och sen ska jag nog fortsätta på instuderingsfrågorna!

Jag satsar mot stjärnorna!

"Man i Sjöbo knivskuren till döds"

Kategori: Allmänna ting

Iaf, igår led jag faktiskt av fruktansvärda magsmärtor. Men baby fanns där och hjälpte (a)

Men igår avled någon av ett litet knivbråk här i Sjöbo..
Sjöbo kommer alltid vara Sjöbo,
med det ska bli skönt att komma härifrån nångång i framtiden.
inte särsklit stor sympati för pundare.

nu ska jag gå och lägga mig på soffan och vänta på att lektionen ska börja.

PUSS

~ långhelg

Kategori: Allmänna ting

jag säger bara frågetecken! Denna såkallade "långhelgen" som baby sa har varit som en vanlig helg. Känns det iaf som (: enda sen i onsdes har humöret inte varit på min sida, och förlåt alla som det gått ut över.
Speciellt baby♥

Hm, i Fredeskväll tog jag och älskling det bara lugnt(:
På lördagen gick jag och älskling upp vid halv tio, käka frukost och duschade.
Efter de begav vi oss med Frida ner till konsum för att möta Mirja och Krille (: Vi handlade kallkonkorv o.s.v
vi hade mysgrill i skitvädert, men elgrillen fungerade prima! (y)
lite SellerK på det också, haha (:
När jag och baby kom hem såg vi på film och mysde.

Idag har vi bara tagit det lugnt och spelat skitgubbe som attan.. 
och han åkte hem för snart 1 timme sen, jag saknar honom redan <3

finns inte så mycket mer jag orkar skriva, imorgon är det skolan igen. Suck!, men vad kan man göra?

PUSSHEJ 


vissa saker är bara självklara, <3

"shopping"

Kategori: Allmänna ting

Idag drog jag, mami och jossä till Novalund för att  handla klänning, självklart hitta jag ingen med jossä och mamma hittade finkläder hit och dit. Antagligen är jag lite för velen, men jag köpte iaf 12cm klack och ballerina med nitar, så jag är nöjd!! Påvägen hem hämtade vi upp älskling, han sitter och löser suduko just nu så därför passa jag på att texta er lite info!

imorgon blir det grillning med dem bästa, synd att dem lovat regn o.s.v. Men vi har elgrill (;

myslåt

Kategori: Allmänna ting

(:

Kategori: Allmänna ting

blev jätteledsen på min pappa imorse, han sa saker som jag hoppas han inte menar..

nu kom han in med en påse godis, och sa förlåt.. hah pappa♥

ingen dag.

Kategori: Allmänna ting

vill inte ens skriva om idag i princip.. Skit i den (:

bilder från i Tisdes när jag och bästa Sofia var ute och sprang i Ystad,
mycket snack och mys! (:<3


jag försökte locka åt mig...

de söta ankungarna (a)


en sofia, konverserar med herr. Anka (:

~ depp

Kategori: Allmänna ting

Alltså denna dagen har verkligen inte varit min dag. Jag mår dåligt, jag är depp på något sätt..
Faktiskt har inte ens Tamer lyckats riktigt bra idag, men han har iaf gjort att jag mår bättre för stunden. <3

Det är så mycket tankar, grubblande och ångest. Varför kan man känna sig såhär dålig, och värdelös? Jag vet att jag underskattar mig själv och min "livs"situation just nu. Men jag vet inte vad jag ska säga.. kanske, fan?

jag känner mig otillräcklig, inte bra nog. 
 


Jag var iallafall och beställde tid hos min frisör idag, hon är så himla underbar och otroligt bra på att klippa! (Y)

pass me over

Kategori: Allmänna ting

If you catch me dreaming
please dont wake me til I'm done
Just leave me sleeping
until the morning comes
Just pass me over
Make believe that I'm not there
just leave me be
until the savior comes

again..

Kategori: Allmänna ting

Idag vaknade jag upp med lite mer munsår (Y) ):
jag är wannabe Dolly Parton eller varför inte Kissie!? ):

Vi har precis haft det horribla nationella provet, jag = faiiil! big time (:
whatever!
nu är det helg typ, nästan! Jag vet inte vad det är med mig
lite flipp i fingrarna kanske (:

aja, jag har inget mer att skriva just nu! HARE !

puss

lite party kanske?

Kategori: Allmänna ting


en solklar favorit

tro de ja!! (:

Kategori: Allmänna ting

jossä & jag har aldrig varit bättre på orientering som vi var idag, gu' va vi lua! ;D

efter det, gick jag och Sofia till bussen, hann med halv 3 bussen men vi stod typ still i 20 minuter pågrund av vägarbetet! ): undrar om de pågår imon också för då finns risken att jag blir sen till nationella.. whatever (;

just nu har jag gjort grill-listan på sotify, tipsa gärna sköna sommarlåtar!? (: Just nu grillas det stek och jag steker potatis som vi ska ha till (: (Y)


davids student - me (:

Tisdag idag dårrå(:

Kategori: Allmänna ting

Godmorgon!
Dagen idag började halv 6 när jag vaknar upp 
och känner svullnaden på min läpp.. Munsår (YYY) ):
På bussen sitter jag med en gammal klasskamrat och vi prata en massa skit :P

Är i skolan prick åtta för det pågick ett vägarbete så ja, men lärarana var ändå sena så det gör ingenting. När jag står och lessor (packar in) saker i skåpet, kommer lilla josse smart som hon är i origenteringskläder redan! attans det hade ju jag också kunnat så hade man kunnat skippa väskan! Vi har liksom övningsorientering idag så ):

Just nu sitter vi och har en "ta igen" lektion i foto, det går jättebra och jag är princip färdig! Jag segar för jag vill inte få någon såkallad "BONUS" uppgift som jag kallar extra uppgift.. för det är bara till för dem som redan gjort allt som bör vara klart! Hah, i vår skola är det hårda pix i texas!

Baby, är på praktiken och kan inte smsa så det känns lite ensamt.. och sen i eftermiddag ska han iväg så då tar jag tag i min övningskörning och brummar ut i trafiken! Ooh, alla minns brum.. barnprogramet med den lilla gula bilen? (;
Före                                                                                  Efter
Rörelseoskärpa

detta har jag sysslat med just nu (:

STORT HJÄRTA

Kategori: Allmänna ting

Idag har jag och Tamer 11 månader,
det firar vi med att prata i telefon i evigheter..
om våran 1 årsdag! hah (;

jag har även beställt lite idag,
tummen upp! (Y)

det löd myshelg

Kategori: Allmänna ting

Efter fredagens missöde med Rabi, fick jag en inbjudan till hans student! Blev superglad och jag längtar verkligen. Första gången jag kommer få träffa familjen och allt sådant! Dessutom har jag och Tamer 1 år dagen innan, så det blir stort firande! Men jag är lite nervös och så, med jag har älskling som lungnar ner mig iallafall (:

I lördes kom älskling hit och ja, vi verkade vara dem enda som stanna hemma från crusingen men det kändes vekligen ändå skönt att bara vara hemma och mysa med Tamer. Vi kolla på Crank, den var faktiskt jättebra tyckte jag (: Hemma har det varit fullt hus för min brors flickvän var här också, så ja det var trångt runt matbordet! Jag och älskling spela kort, och såklart lite Wii jag vann för det mesta... Hah!
Vi bytade sängkläder, duschade och gick och la oss och såg på lite film (: Sen så somnade baby lite tidigare än mig, och jag dör lite för jag lovar på mitt eget liv att det var något som typ andades mig i örat sådär läskigt! Jag kröp in jättenära Tamer såklart, och somande tillslut (a)

Idag då, Söndag (; så vaknade jag upp med baby (Y) Jag dukade fina frukosten med tända ljus och allt va det heter, efter det gick vi och mös lite sen begav vi oss till duschen igen ( badmonster ) Efter de packade baby sina kläder och ja vi städade rummet för det ser alltid ut som ett bomb nedfall efter hans helgbesök. heh <3 Vi kollade mer film och käkade gåsmiddag (Y) sen så var det dags för honom att åka hem och nu sitter jag skriver här av ren uttråkan! hah, nej men kanske någon som bryr sig om mitt liv? haha nej usch! (:

+ den kommande veckan är otroligt kort, då de är kristi himmelfärds dag!! (Y) Dessutom kommer Krille, Mirjans "man" ner från stockholm på ondagen! Just de, onsdag vi har nationella klockan åtta på morgonen, Matematik. Det kommer nog inte gå något vidare men ärligt, skitsamma! Till helgen blir det grillning med hela gänget, hoppas jag iallafall! (:

nu ska jag återgå till mitt söndagsmys, läsa lite samhälle (:

PUSSHEJ


lite failad och högfärdig bild, men det är vi ♥
( alla känner till tamers bus smile? ) (;

det går nog ändå bra (:

Kategori: Allmänna ting

Sholulu!
En riktig knasdag, först två timmar matematik kl.8 för att sedan ha en inställd lektion som blev vår eftermiddags lektion istället?! o:;D men även den eftermiddagslektionen som blev förmiddagslektionen blev lite försenad, för vissa filurer hade gått hem och börjat laga kaffe? J.a och philip har nämligen sånt för sig.. Idag har stora drag av klassen tillgängnat åt att mobba starckars marcus för han snusprovning..

Anyway, sen skulle jag stressa ner på stationen för att möta Rabi men ja han hade redan luat iväg så jag väntade på bussen(: när jag kom till sjöbo stod polisen och övervaka en som vanligt, men jag stack och solade och då kändes det mycket bättre(: jag har inte solat på länge så nu är jag lite röd om nosen (:

och Mirjan: jag förstår att du vill till din man,  det är inte de de handlar om.. Som du säger.. vi har spenderat 5 sommrar alltså år tillsammans , och det är just därför jag tycker det är lite ledsamt att du åker så tidigt och princip är borta hela sommarlovet.. förlåt <3

Imorgon kommer baby hit, och vi var lite velande när de gäller crusingen.. jag har sån fruktansvärd mensvärk, mår typ illa och vill kräka hela tiden.. ätit en halv macka och lite överkokt pasta idag, och båda sakerna var påväg upp.. 

Ikväll ska man väl städa rummet, och ut och övningsköra! (Y)

p.s VILKEN JÄVLA VIND FAEEN! O:hjärta på Johanna & Beatrice

-

Kategori: Allmänna ting

Asså, jag är bara trött. Dagen har varit SEG! säger jag bara..
Har jätteont i min mage, och allt vad de heter.

nimbratt testa snus, spydde.. mysigt? ne.

ehm, jag uppdaterar nu för jag känner mig lite tvingad, tråkigt ju menmen.
Fått svar på mina fråger inför min intervju, thankyou som fan.

ha de! (:tjatig låt, men början är bra (Y)

kort dag, baby och nya skor (:

Kategori: Allmänna ting

Dagen började med intensiv matte dock var jag som vanligt, babblig och oflitig ): hah, anyway efter de hade vi samhälle som vanligt la man där och somna.. aalltid. Efter lunchen så fick vissa sluta, jag t.ex. :D Efter skolan åkte jag till veberöd för att träffa baby :D

Han vänta besök, Jolle (: iaf, sen åkte jag vid halv 5, så när jag kommer hem hänger jag med mami&papi till tomelilla, handla sketans fina skor!! :D tycker jag! 

 

Nu blir det väl att slappa, prata med älskling och sen gå till sängs!
PUSS

*

Kategori: Allmänna ting

Idag har vi haft två nationella, lite medieproduktion och idrott.
Det enda som var riktigt kul idag var när saftautomaten fick
spel och bara spruta ner hela jossä och lite på mig (: sen så
var det en människa som är lite efter som nös, det var hysteriskt kul.

har massor att skriva men jag vill inte. Jag är så trött på alla ändingar som sker.


-

Kategori: Allmänna ting

som vanligt är livet fucking motvals, och drömmen jag snacka om innan idag.. åt helvete! ):

Jag, Mirjan och Jossä gick och leta efter klänningar idag! det gick inte så värst bra för mig, har sett ut som en uppstoppad persika och en aning slampig ut. I en klännig som gjorde att brösten var uppe i ansiktet och åkte rundor, nej skämta men ni fattar!

haha, Mirja hittade en jättefin klänning funderar starkt på att härma.. men ja, man får väl ta och leta lite mer!

Jossä hade på sig en genomskinlig klänning, och jag hittade en skitful klänning så sa Jossä om du hittar en XS så lovar jag att testa den, jag´bara leta egenomhögen och TRO FAN ATT DÄR VAR EN KVAR ! HEH, Jossä tog priset idag, gumman du var skitful i den (L) Åkte hem och ringde upp P3 men ja, som sagt FUCK DE:I

 


 

HAHA

Kategori: Allmänna ting

några elever från england är här på besök, Jan vår datorlärare är skrämande dålig på engelska!
jag beundrar att engelsk snubbarna och snubbinorna förstår vad han säger!!

grisen

Kategori: Allmänna ting

Hejsan svejsan!
Vår rektor även kallad grisen, pratade om hur 25 lärare ska varslas eller vad det heter /:jag känner bara usch, fy och blä säger jag bara, detta är fan inte okej och jag förstår inte hur dem moderaterna tänker helt allvarligt.. Något dem bör höja är ju dock arbetskompentensen för äldreboende, sjukhus och skolor!
Dem bara skär ner på de som är nödvändigt och satsar på arbeten som gör att de människor som redan har saftigt med pengar får mer pengar? Några andra åsikter kanske? Tycker detta är oroväckande och vet iaf att man inte ska rösta på moderaterna när man har åldern inne.
 
Olika åsikter uppskattas i en kommentar! ;D


visste ni att: Beyoncés but is a big fake (:

godmorgon!

Kategori: Allmänna ting

Igår var jag med älskling, vi kollade på Avatar: tummen upp! (Y)
jag och älskling fjånade oss, så skulle jag kasta en pinne mot honom och då köttar jag upp min tumme, så nu får man ha ett plåster, vet ni hur svårt det är att SMSA !? ):

Nu ska vi snart ha svenska och jag ser inte fram emot skolan överhuvudtaget, vill bara mysa hemma ooh! haha, vad velen man kan vara!

Idag ska jag ringa ett jätteviktigt samtal som kan förändra hela mitt liv, och detta är verkligen en dröm som kommer gå i uppfyllese om jag lyckas. hoppas hoppas hoppas!
   Har även tänkt på att anmäla mig i tvåan till Indienresan om den kommer finnas kvar då, 5 veckor åker man till Indien och studerar och hjälper barnen i slummen. Oh snälla låt gå! 

PEACE 

BEATRICE

Kategori: Allmänna tingär han inte snyygg?

övningskörning, och en vilsen en.

Kategori: Allmänna ting

Hej!!

Ja igår måste jag bara säga, början och första halvleken var helt okej och jävligt skoj! Vart med Frida&Mirja samt Tamer i stadsparken igår jätte fint majbål!! oh lycka, utedassen var dock under all kritik!
Älskling mådde inte så bra så jag fick vara lite extra snäll, hah dessutom trodde han att hans buss kom halv 1 men den kom inte fråns två så jag cyklade till stationen och höll honom sällskap<3

Jag har även övningskört, och det gick faktiskt jävligt bra kände mig som en rallyförare! dock inga innerkurvor idag (A) haha xD

hm, mami,papi och jag beställde kinamat och har även planterat blommor i trädgården? Varit sjukligt social idag och ikväll kommer nog söt Mirjan och Johannan och kollar på film (:<3

anyway, hoppas ni haft en trevligt valborgsafton! :D

PUSS


sensommaren 09 ♥